US OFEREIXO ...

 

Sessions regulars: destinades per a tota persona necessitada d'una teràpia o treball interior a realitzar periòdicament. Consta d'una o dues sessions setmanals durant un curs escolar.

 

Yoga per embarassades: tant si fas yoga com no, la pràctica d'exercicis d'elasticitat et donaran una gran avantatge a l'hora del part. A més l'aptitud positiva afectarà també al futur fill.


Yoga per a infants: des dels cinc anys. Es tracta que no perdin la seva creativitat i l'augmentin tenint en compte el joc. A mesura que van creixen s'incorpora la disciplina, ajudant-los a madurar com a éssers humans.

 

Yoga per a gent gran: no és una etapa de limitació. Encara que en l'aspecte físic no podrem donar el 100 x 100, serà qüestió de viure i entendre l'aspecte més espiritual de la nostra persona.

 

Yoga per a empreses: combatre l'absentisme, l'estrès, la motivació...Si el personal de l'empresa (sigui quin sigui el seu càrrec) se sent bé amb ell mateix, el seu rendiment i producció són notables. Moltes empreses que ho han pogut comprovar: faciliten un espai dins de l'empresa per poder practicar yoga en unes hores determinades o col·laboren amb algun centre perquè els seus empleats es puguin beneficiar d'aquesta disciplina, i com a conseqüència, també l’empresa.