MANTRA: com a paraula de poder sobre la nostra ànima, amb la seva repetició constant sintonitzada amb l'actitut meditativa i la respiració, aconseguim l'alineació entre cos físic, emocional, mental i espiritual.

OM

OM ès el mantra original l´arrel de tots el sons i lletres per tant de tot llenguatge i pensament. l´O es genera en el profund del cos, i és portat 

lentament cap amunt fins que s´ajunta amb la M, que ressona llavors en 

tot el cap ,la repetició de OM durant vint minuts relaxa fins l´últim àtom 

del cos.

OM MANI PADME HUM

El mantra de la compassió

 


Es tradueix per "la joia que està en el lotus".
El lotus és una analogia de la condició humana. Aquesta flor neix i es nodreix del fang, igual que els éssers humans naixem i ens alimentem de samsara (la condicionalitat).
Però el lotus troba en el fang el que necessita per convertir-se en una bella flor, igual que els humans convertim les circumstàncies adverses de la vida quotidiana en eines per a la transformació.
La joia fa al·lusió a la joia del Boddhichitta que és per als budistes l'anhel d'aconseguir la il·lumicació per al benefici de tots els éssers.

 


Per això, en recitar aquest mantra estem invocant el principi de la compassió, entrant en una vibració d'amor pur, demanant a l'univers la sanació de tots els éssers.